Home / Bedrijfsprofiel / Zumker Interim StrategieZumker Interim Strategie
De werkelijke kracht van interim-management.

Het op interim-basis oplossen van probleemsituaties die de verdere ontwikkeling van een onderneming in de weg staan, is de core business van mijn bedrijf.

Interim-management wordt op meerdere manieren uitgevoerd. Soms is het een vorm van op de winkel passen (bij tijdelijke vervanging, ziekte of zwangerschap) waarbij het niet nodig is problemen aan te pakken.

Ik ben niet de interim-manager die alleen maar op uw winkel past. De “Zumker Interim Strategie” is een persoonsgebonden strategie welke volledig is afgestemd op mijn persoonlijke manier van leidinggeven.

Meestal is het ontstaan van een probleemsituatie binnen een bedrijf de reden om een interim-manager in te zetten. Van de interim-manager mag verwacht worden dat hij of zij deze situatie vakkundig, binnen een relatief kort tijdsbestek, tot een succesvol einde brengt.

De “Zumker Interim Strategie” biedt een verfrissende, stapsgewijze, doelgerichte en gestructureerde aanpak, welke op basis van ruim dertig jaar ervaring zorgvuldig is ontwikkeld tot een strategisch opgebouwde, verfrissende manier van interim-management.

Door het helder definiëren van het probleem, het concreet maken van de doelen en het ondernemen van acties wordt het probleem aangepakt. De opdrachtgever krijgt een korte, bondige analyse van het probleem, de doelen worden in nauw overleg vastgesteld en de acties worden wekelijks gerapporteerd. Er wordt vroegtijdig gestart met het inwerken van de nieuwe manager, zodat het ontstane probleem definitief opgelost wordt. Op deze manier wordt binnen een paar maanden resultaat geboekt en weet de organisatie en/ of het team hoe het verder moet! Kortom een interim-aanpak voor een blijvend, effectief resultaat.

Uiteraard beschrijf ik hier slechts een outline van de ontwikkelde “Zumker Interim Strategie”. Heeft u een obstakel, een probleem dat het realiseren van de bedrijfsdoelen in de weg staat of wilt u ervaren wat de werkelijke kracht van interim-management is?

Heeft u ooit een mindere ervaring gehad met interim-management dan is een gesprek eveneens zeer zinvol; ik zal u overtuigen dat u zich door de “Zumker Interim Strategie” niet voor de 2e maal aan dezelfde steen stoot. No Cure, No Pay is bespreekbaar. In een persoonlijk gesprek leg ik u graag de voordelen van deze methode uit. Met de “Zumker Interim Strategie” tilt u uw organisatie snel, effectief en structureel over drempels!

terug